26 Mei 2022

Kennismaking met
Zlatina Kaisheva

Kennismaking met Zlatina Kaisheva

Zlatina Kaisheva werkt sinds januari 2021 als functioneel financieel consultant Dynamics AX bij Ultimate Maritime Logistics. In deze blog vertelt ze over haar werkachtergrond, de rol die ze precies vervult binnen het bedrijf en wat ze zo interessant vindt aan haar baan.

 “Ik ben tien jaar accountant geweest. Toen ik begon te werken, studeerde ik nog ‘accounting en controlling’ aan de universiteit. Mijn laatste baan was hoofdaccountant. Ik werkte met ERP-oplossingen. Nu is dat Microsoft Dynamics 365 geworden, maar in die tijd heette het nog Microsoft Dynamics AX. Nadat ik mijn laatste baan had opgezegd, solliciteerde ik bij een bedrijf in Bulgarije dat eigenlijk vergelijkbaar is met Ultimate Maritime Logistics. Ik heb daar zeven jaar gewerkt. Ik werkte voor allerlei klanten, maar vooral in de bouwindustrie”.

“Ik was daar financieel consultant. Mijn baan hield zich vooral bezig met de support kant, dus later werd ik supportmanager. Toen verhuisde mijn man naar Nederland om daar te gaan werken. De eerste keer dat ik naar Nederland kwam, ging ik meteen op zoek naar een baan. Helaas zonder resultaat… Na twee jaar gaf ik de zoektocht bijna op. Via een wervingsbureau kwam ik in contact met Ultimate Maritime Logistics. Arne en Dirk zagen mijn profiel op LinkedIn en ineens belde het bureau. Binnen twee weken werkte ik voor hen als financieel consultant. Ik ben heel blij, want deze baan was precies ik wilde!”

“Momenteel werken we aan nieuwe projecten bij Ultimate Maritime Logistics. Ik werk voornamelijk samen met Arne. Wij zijn verantwoordelijk voor het financiële deel van de implementatie. Denk hierbij aan factureringen, betalingen, financiële rapportages en dat soort zaken. Mijn werk heeft vooral betrekking op de implementatie en de workshops met de klanten. Tijdens de workshops presenteren we de klanten hoe het systeem werkt, op basis van hun specifieke behoeften en hun werkwijze. We laten ze zien hoe het systeem in hun behoeften voorziet. Het is een nieuw systeem, een nieuwe manier van werken, niet 100% zoals ze gewend zijn. Ze leren hoe hun specifieke wensen in het systeem kunnen worden gewijzigd”.

“Meestal proberen we vast te houden aan de manier waarop Microsoft Dynamics 365 heeft gebouwd. We proberen het financiële gedeelte zo eenvoudig en efficient mogelijk te houden. Als de klant wil dat er iets aan het systeem wordt aangepast, regelen mijn technische collega's dat. Helaas kan ik deze aanpassing niet doen... Ik ben erg geïnteresseerd in dit onderdeel, maar dat ligt echt buiten mijn bereik”, lacht Zlatina.

“Allereerst werk ik graag voor Ultimate Maritime Logistics, omdat de collega's heel leuk zijn! Al heb ik ze tot nu toe alleen online gesproken via Teams. Omdat het een relatief klein bedrijf is, leer ik ze snel beter kennen, wat ik leuk vind. Deze werkplek is geweldig, omdat ik weer leer. Op mijn vorige werkplek wilde ik van begin tot eind meer betrokken zijn bij projecten voor klanten. Dat is niet gebeurd... Als je vastzit aan alleen de ondersteuning, worden taken snel een routine. Uiteindelijk zijn alle problemen voor de klant hetzelfde. Als ik bij Ultimate Maritime Logistics aan een project werk, heeft elke klant zijn eigen wensen, dus je gaat dingen lezen, testen, vragen stellen, antwoorden zoeken, je moet weer van alles leren. Dit was voor mij de belangrijkste reden om van werkplek te veranderen. Het is echt een stap vooruit! Ik werk met de klant, ik zie hun wensen, ik leer zoveel verschillende dingen en de maritieme industrie is helemaal nieuw voor mij. De wensen van de klanten zijn totaal anders dan ik gewend was. Ik werk met klanten uit verschillende landen. Dat betekent andere wetgevingen, andere behoeften”.

“Voor mij is het belangrijk om meer te weten over maritieme logistiek, want dan begrijp ik de klant beter. Ik ga me binnenkort wat meer verdiepen in de maritieme sector. Als mijn collega's tijd hebben, leggen ze bepaalde onderdelen van deze sector uit. Dat is heel interessant, want dan weet ik hoe bepaalde processen in de maritieme industrie verlopen”.

 Zlatina beëindigt het interview: “Ik kom oorspronkelijk uit Bulgarije en over een paar weken woon ik in Nieuw-Vennep samen met mijn man en dochter van zes maanden. Ik besteed veel vrije tijd aan de zorg voor mijn dochter. We hebben twee grote honden en bij mooi weer gaan we wandelen. Ik speelde vroeger basketbal. Daar kom ik nu niet aan toe. Verder hou ik van allerlei vormen van handcraft. Ik maak meestal kaarten, fotoalbums, decoraties voor feestjes”.

 Meer weten over hoe Ultimate Maritime Logistics werkt? Lees dan hier verder.

Heeft u vragen?

De maritieme logistieke wereld is complex en zit vol uitdagingen. Heeft u vragen en wilt u eens van gedachten wisselen? Neem dan even contact met ons op.

neem contact op
Deel dit inzicht 

Andere inzichten

Onze werkwijze

Dankzij korte communicatielijnen binnen onze organisatie garanderen wij een gepaste, vakkundige en snelle oplossing en staan 24/7 voor u klaar. Wij denken pro-actief met u mee en zullen er alles aan doen om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen. 

Neem contact op

Ultimate Maritime Logistics

Maanlander 33
3824 MN Amersfoort
Nederland

Inschrijven nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van trends in de maritieme industrie en ontvang elk kwartaal onze nieuwsbrief.